Recept Pasta Pesto

14 jul
Pasta pesto

Pasta pesto

Een super simpel voorgerecht. Lekker en ontzettend snel klaar!

Pasta pesto smaakt het allerlekkerst met home made pesto. Dat maak je in 5 minuten en je hebt er 5 ingrediënten voor nodig. Probeer het eens!

Er wordt best vaak gezocht op ‘mag je pesto als je zwanger bent?’. Gelukkig is dat geen probleem, want deze Italiaanse smaakmaker bevat geen ingrediënten die je beter niet kunt eten in de zwangerschap.

Dit heb je nodig

(4 personen)

  • 400 gram pasta, bijvoorbeeld penne of spaghetti
  • 4-6 eetlepels pesto (zelf pesto maken)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • extra geraspte Parmezaanse kaas, optioneel

Zo maak je het

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel de pasta vervolgens af met koud water.
  2. Verhit een eetlepel olijfolie in de kookpan. Voeg de pasta en pesto toe. Verhit.
  3. Verdeel de pasta over de borden. Garneer eventueel met extra geraspte Parmezaanse kaas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: